Bemutatkozás

A Girls & Boys természetes személyeknek és társaságoknak nyújtja szolgáltatásait az internet segítségével. Webhálózatunk egy közösségi hálózat köré épített több önálló weboldalból áll. Megfelelünk a közösségi médiával szemben támasztott elvárásoknak és követelményeknek. Komplex szolgáltatást, hasznos időtöltést kínálunk mindenki számára teljesen ingyenesen. A webhirdetések oldalunk regisztráció nélkül is használható lakossági apróhirdetőinknek hirdetések feltöltésére és megnézésére. Nem kémkedünk utánad, nem figyeljük internetezési szokásaidat! Adataid biztonságban vannak nálunk, azt harmadik személynek beleegyezésed nélkül soha nem adjuk ki!

Tevékenységünkkel az embereket szeretnénk összehozni az életben azért, hogy jobban közeledjenek egymáshoz és igaz baráti kapcsolatok alakuljanak ki online és offline egyaránt. Az exkluzív kivitel mellett az egyszerű és érthető kialakítást, a könnyű kezelhetőséget tartottuk szem előtt. Minden korosztály számára szeretnénk biztosítani a lehető legtöbb hasznos információt, a nívós kikapcsolódást és a kellemes időtöltést. Használd ki a közösségi háló előnyeit. Velünk aktívabbá és érdekesebbé teheted társasági életed. Vedd fel újra a kapcsolatot ismerőseiddel, vagy szerezz új barátokat. Levelezz velük biztonságban (spam mentessen) az oldalunkon. Használd ki az „élő chat” adta lehetőségeket. Oldalainkat okos telefonról és táblagépekről is elérheted, hogy akár útközben se maradj le a legfontosabb eseményekről és nézhess szórakoztató videókat.

A közösségi hálózat használata közben légy óvatos, elővigyázatos ha számodra idegennel veszed fel a kapcsolatot! Nem tudhatod azt, hogy ki van a kapcsolat másik végén, milyenek a szándékai. Legféltettebb titkaidról soha ne beszélj a világhálón, amikor idegennel ismerkedsz! Jól gondold át azt, hogy kit veszel fel új ismerősnek. Mindig gondolj arra, hogy az adataidat meg kell osztanod vele. Elfogadás előtt nézd meg az adatlapját, bejegyzéseit, kapcsolatait, tájékozódj róla.

Hirdetéseinkben elsősorban a „magyar termékeket és szolgáltatásokat” szeretnénk még jobban megismertetni a lakossággal és a világgal. A magyar termékek versenyképesek a külföldiekkel! Az egész világon nincs olyan jó ízű zöldség, gyümölcs mint a magyar! Európa bió éléskamrája lehetnénk. Szeretnénk elérni azt, hogy magyar állampolgár lévén tudatosan keresd és használd a magyar termékeket, részesítsd őket előnybe! Vásárlásnál mindig gondolj arra, hogy egy magyar termék megvásárlásával magyar munkahelyeket védhetsz meg, vagy teremthetsz! Jelszavunk: Vedd a magyart, védd a magyart!

A hirdetni szándékozó magánszemélyek, társaságok számára egy világszínvonalon megszerkesztett és könnyen kezelhető önálló hirdetési feltölthetőséget biztosítunk. Bármilyen típusú hirdetést (még videó hirdetést is) egyszerűen és gyorsan fel lehet tölteni a webhirdetések oldalunkra a világ bármely pontjáról. Rácsvadász játékunkban a márkaépítő szolgáltatásunk EREDMÉNYESEBB lehet a TV reklámoknál is, hiszen a személy nem tudja kikerülni a hirdetés megnézését, elolvasását, ezáltal erősebben rögződik fejében a termék neve! Korrekt és hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk partnereinkkel. Hirdetésfeladó rendszerünk magas fokon automatizált és különböző szűrőkkel van ellátva a felhasználói csalásokkal szemben.

Magyarország első videós apróhirdetési szolgáltatását nyújtjuk lakossági apróhirdetőknek teljesen ingyenesen. Vedd fel mobiltelefonoddal a hirdetni kívánt terméket, mondj rá szöveget és töltsd fel az oldalunkra, majd dőlj hátra kényelmesen és várd a pozitív eredményt!

A www.girlsboys.eu oldalakon megjelenő logók, grafikák, képek, videók, védjegyek a társaság szellemi tulajdona. Ezek másolása, terjesztése, kiadása, árusítása vagy bemutatása tilos az engedélyünk nélkül. Szigorúan tilos a webhálózat bármely részének, technikai megoldásának másolása, reprodukálása, utánzása különös tekintettel a működési elvre!

Girls & Boys team